Tuesday, December 14, 2021

Cadouri Yves Rocher pentru cei dragi!

 Bună ziua tuturor!


După cum v-am spus deja, am participat recent la campania de ambasador al companiei Yves Rocher fiind selectată pentru testarea a patru produse de frumusete ale acestora. Produsele primite, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni sunt produse comercializate recent, ecologice, reciclate atât în ceea ce privește amabajul cât și flacoanele. Am testat produsele următoare:
Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue https://www.yves-rocher.ro/gel_de_curatare_pentru_prospetime_4
Ser corector Anti-Age Global https://www.yves-rocher.ro/ser_corector_aag2
Șampon fortifiant împotriva căderii părului https://www.yves-rocher.ro/sampon_fortifiant_impotriva_caderri_parului
Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique https://www.yves-rocher.ro/crema_reparatoare_de_zi



Favoritul meu este pe departe gelul de curățate a feței pe care îl folosesc atât dimineața cât și pentru curățarea feței după machiaj. Gelul oferă o prospețime și fermitate tenului datorită proprietăților de oxigenare ale elementelor sale esențiale, micro-algele marine Tetraselmis.

Serul corector Anti-Age Global este ușor de utilizat datorită pipetei și îl utilizez împreună cu Crema reparatoare de zi Elixir Botanique, dimineața și seara. Produsele sunt fabricate din ambalaje reciclabile, atât flaconul cât și cartonul, acesta fiind de asemenea foarte redus, din grijă pentru mediu. Crema hidratantă detoxifică, nu încarcă tenul și are un miros ușor, foarte subtil.

Cel de-al patrulea produs testat a fost șamponul fortifiant împotriva căderii părului, un șampon care are un miros delicat, lasă parul să respire și întarește firul de păr, acesta primind o textură mai puternică, respirabilă, de prospețime.

Produsele merită încercate, poate vă gândiți chiar să faceți un cadou simplu dar prin care să-i răsfățati pe cei apropiați, atunci mergeți la sigur cu aceste produse. În plus, Yves Rocher Romania mi-a oferit chiar și un cod de reducere pe care să vi-l ofer vouă: SKINLOVE

Codul va fi valabil în perioada 18 decembrie 2021 – 18 ianuarie 2021, în limita stocurilor disponibile și va oferi o reducere de 30%. Această reducere se aplică la prețul standard al produselor din coșul de cumpărături (cu excepția seturilor și a gamei Plaisirs Nature). În cazul produselor deja reduse, se va aplica diferența de procent până la 30%.


O zi fumoasă să aveți

#yvesrocher #sampon #crema #antirid #test #ambasador #companie #skin #hair #cream #shampoo #eco #recycle #nature #sea #algue #blue #green

No comments:

Post a Comment